Wednesday, January 23, 2019

Värittelyharjoitteluja

Viime päivityksestä onkin taas vierähtänyt tovi.. Askartelun osalta ei ole oikein saanut mitään valmista, mutta onneksi edes värittäminen on maistunut ☺️ Nyt on taas alkanut kortteilukin maistua ja pari mixed media -taulua on työn alla, joten eiköhän sitä taas tästä pikkuhiljaa ala päivityksiäkin niiden osalta tulla.

Tässä postauksessa kuitenkin vielä päivitystä Kit and Clowder -värityskurssien osalta. Kuvat väritetty Promarkereilla, Brushmarkereilla ja Copiceilla.

Syyskuu 2017 (Beautiful Bouquets) -kurssi. Kannun väritykseen olen suhteellisen tyytyväinen, mutta tulppaaneja pitää harjoitella jossain vaiheessa uudelleen. Lisäksi taustasta tuli vähän liian tumma. Mutta tekemällä oppii. Digileima on Power Poppyn tuotantoa.





Heinäkuussa hemmoteltiin ilmaiskurssilla (Kindness is the way), jonka digileimankin sai ilmaiseksi Power Poppylta. Jos kiinnostaa kokeilla, niin kurssi on vieläkin tarjolla Kit and Clowderin nettisivuilla.




Heinäkuun kurssilla heittäydyimme häätunnelmiin Tiddly Inksin digileiman myötä. Erityisesti auton värittäminen oli hienoa oppia.




Maaliskuun 2017 -kurssilla tuli harjoiteltua linnun värittämistä - ja täytyy sanoa etten olisi uskonut saavani sitä väritettyä noinkin hienosti. Upea kurssi.




Kiva kun kurkkasit, jätä ihmeessä kommenttia!

-MeSi-


No comments:

Post a Comment

I love to hear your comment, I will read all of them.
Thank you so much!