perjantai 27. heinäkuuta 2018

Väritysharjoittelua

Huh hellettä... Nukkuminen on parina viime viikkona ollut aika vähäistä, on vain yksinkertaisesti liian kuuma. Kerrostalon ylin asunto ja sisälämpötilakin noin 30 astetta ja jopa ylikin, joten eipä pahemmin ole tehnyt mieli istua tietokoneen ääressä. Mutta nyt vihdoin taas vähän päivitystä tänne blogiin 😊

Voitin yhdestä korttihaasteesta lahjakortin Kit and Clowder -sivustolle, jossa on väritysopetusta sekä värikynille että tusseille. Täytyy sanoa, että ilman sitä en varmaankaan olisi koskaan ostanut mitään värityskurssia, mutta kun sellaisen ostin niin olin heti koukussa. Innostuinkin sitten ostamaan vuoden jäsenyyden, jossa tulee joka kuukausi uusi kurssi + minikurssi. Kurssit sisältävät kirjalliset ohjeet vaihe vaiheelta sekä videon + halutessaan myös henkilökohtaista neuvontaa. Yleensä myös kurssilla käytettävän leimakuvan saa ostettua alennuksella (toki voi käyttää jotain muutakin leimakuvaa), joskus sen saa jopa ilmaiseksi. Jos sinua kiinnostaa väritystaitojen kehittäminen, niin suosittelen kokeilemaan!

Tässä alla onkin ensimmäinen ostamani kurssi. Ihana Conie Fongin leimakuva on väritetty Promarkereilla sekä Brushmarkereilla.
Alla ensimmäinen kuukausittaisista kursseista, eli huhtikuun värityskurssi. Leima Di's Digi Stamps, väritetty Promarkereilla.
Tämä ihanuus oli toukokuun kurssilla. Leima Molly Harrison, väritetty Promarkereilla ja Brushmarkereilla.
Erillinen Fabulous Florals -kurssi, joka oli pakko saada 😃 Leima Power Poppy, väritetty Promarkereilla.
Nyt kun vielä näistä saisi kortteja aikaiseksi - mutta voipi korttiaskartelu jäädä sitten tuonne helteen jälkeiseen aikaan. Nautitaan nyt kuitenkin lämpimästä kesästä, kun sellaisen kerrankin saimme 😊


Kiitos kun kurkkasit, jätä ihmeessä kommenttia!

-MeSi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

I love to hear your comment, I will read all of them.
Thank you so much!