sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Onnea uuteen kotiin

Tämän kortin tein tupaantuliaiskortiksi ystäväpariskunnalle.

Kartonki on ensin päällystetty mustalla gessolla. Sen kuivuttua tein pastan ja sapluunoiden avustuksella tekstuuria pintaan. Sen jälkeen kokeilin tehdä Inka Goldista suihkeen (ja sehän toimii!) ja suihkauttelin sekä turkoosia että vaaleanpunaista pintaan.

Keskellä korttia oleva kehys on tehty Fimo air light -massasta muotin avulla ja värjätty Inka Gold -suihkeella ennen korttiin liimaamista. Iso kukka stanssattu, muotoiltu, kasattu ja väritetty Color Burst -jauheella ja Inka Goldilla. Valkoiset pitsinauhat on päällystetty ensin mustalla gessolla ja suihkautettu sekä turkoosia, että pinkkiä Inka Gold -suihketta (ei näy oikein selvästi kuvassa). Puukukkaset on värjätty Inka Goldilla.

Home ja Love -tekstit tehty kuumaliimalla ja sen takia e:t ja m-kirjain näyttävät hassuilta =) Liiman päälle vähän gessoa ja sitten vielä suihkautukset Inka Gold -suihkeita sen pintaan sekä ympäri korttia. Lopuksi lisäsin vielä kukkien ympärille Perlen Pen -helmikynällä vaaleanpunaisia helmipisteitä.

Osallistun kortilla JCC #28 -haasteeseen rivillä turkoosi-metalli-puukuviot (metallin käsitin metallinhohtona) / turkoosi-stanssattua-roiskeet.


-MeSi-

5 kommenttia:

 1. Kaunis kortti. Aivan ihana tuo tausta.

  VastaaPoista
 2. Kaunis työ! Kiitos, kun osallistuit haasteeseen.

  VastaaPoista
 3. Upea kortti! Kiitos kun osallistuit JCC haasteeseen!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti, upeat värit
  Kiva kun olet mukana haasteessa.

  VastaaPoista