tiistai 9. tammikuuta 2018

Parane pian!

Sain inspiraation tähän korttiin ystäväni peruttua tapaamisen sairastuttuaan flunssaan. Tämä onkin ihka ensimmäinen Parane pian -kortti, jonka olen koskaan tehnyt. Jotain hyötyä flunssastakin =)

Kortin tausta on ensin päällystetty epätasaisesti gessolla ja annettu kuivua. Sen jälkeen se on väritetty Distress ink -musteella ja suihkautettu vielä oranssia väriä suihkepullosta.

Leimakuva on Whiff of Joyn Sick Henry, joka väritetty ProMarkereilla. Kuvan taustalle stanssattu pari ympyräkehystä ja etualalle tehty pari särkylääkettä ja "käytetty" nenäliina. Lisäksi vähän puuvillanarua ja washiteippiä, sekä Parane pian -teksti.

Osallistun kortilla Leimaillaan ja väritellään #19-haasteeseen, jossa valitsin bingoruudukosta rivin stanssit-jokin eläin-ympyrä.
-MeSi-

4 kommenttia:

 1. Yllättävä tapahtuma loi paikan oivalle inspiraatiolle!
  Upea pohja ja kaunis kortti, hienot yksityiskohdat!
  Kiitos kun olet mukana LV haasteessa, tervetuloa uudelleen;-))m

  VastaaPoista
 2. Tausta on todella upea. Hieno toteutus kortissa ja voi meidän Henryä! Ihanasti on yksityiskohtia. Tykkään kohotetuista pillereistä paljon. Upea kortti.Kiitos kun tulit mukaan LV-haasteeseen ja hyvää alkanutta vuotta 2018

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista ja hyvää vuoden jatkoa myöskin =)

  VastaaPoista
 4. Voih, tausta on tosi kaunis! Lisäksi kortissasi on paljon kivoja, yhteensopivia yksityiskohtia, kiva idea tuo rutattu nenäliinakin.

  VastaaPoista