keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Leimasinten säilytys

Käsi alkaa onneksi olla jo parempi, jihuu. Alkaa pikkuhiljaa stressata, kun ei ole joulukorttien tekoa tullut aloitettua ollenkaan. Pitänee tehdä melko yksinkertaiset kortit tänä vuonna. 

Halloweenikin lähestyy kovaa vauhtia, itse vietän sitä tulevana perjantaina. Ensi viikolla yritän saada aikaiseksi laitettua tänne kuvia halloweenin aikaansaannoksista - tuppaa päivittäminen kestämään ihan liian pitkään.. Alla oleva leimasinten säilytys -projektikin on tehty muistaakseni jo syyskuussa..

***

Leimasimia pyöri monessa laatikossa ja mietin pitkään sopivaa säilytysratkaisua. Lopulta sain idean laminoida säilytystaskut niin, että saan säilytettyä kaikki leimasimet samassa laatikossa (paitsi puukantaleimasimet joutuivat tyytymään eri laatikkoon). 

Tasku on tehty niin, että A4-kokoinen paperiarkki (jolle leimattu taskuun tulevat leimat) on taitettu puoliksi ja laminoitu, joten kun laminointikalvon leikkaa aivan paperin "avoimesta" reunasta, niin muodostuu tasku. Lisäksi taskun sisälle on laminoitu ja leikattu sopiva sisus, johon leimasimet saa kiinni - näin leimat saa helposti vetäistyä taskusta pois.

Lisäksi leimakuvat on leimattu vielä erillisille paperiarkeille ja laitettu kansioon, josta on sitten helppo selailla, että mitäs kaikkea minulta löytyikään.

Muutama ilta siinä meni, mutta jatkossa onkin sitten helpompi, kun taskut voi tehdä sitä mukaa kuin uusia leimasimia tulee hankittua.

Tämän projektin jälkeen kysymys kuuluukin, että kuinka pitkään tämä säilytysratkaisu tuntuu toimivalta.. Sitä kun tuppaa aina saamaan "parempia" ideoita, kun edellinen on toteutettu =D


Hauskaa halloweenia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti