torstai 13. lokakuuta 2016

Käsipuoli

Nyt ei mene tällä askartelijalla kaikki hyvin.. Olen kärsinyt jo pari viikkoa oikean käden rasitusvammasta/tulehduksesta, joten olen joutunut pakon sanelemana jättämään rakkaan harrastukseni odottelemaan parempia aikoja. Toivottavasti kuitenkin vain väliaikaisesti ja ei liian pitkäksi aikaa.

Tässä nyt kuitenkin jo kesällä tehty kortti esitteille. En ole saanut korttia vieläkään toimitettua kyseiselle hääparille, joten sen takia en ole sitä aiemmin blogissani julkaissut, mutta jospa tässä kohtapuoliin saisin kortin oikeaan osoitteeseen =). 

Korttipohja on taiteltu niin, että alaosa muodostaa "neliö-ulokkeen". Taustalle laitettu mustaa kartonkia ja kuviopaperia. Hääpari on Kraftin' Kimmien leima, joka väritetty Derwent Inktenseillä ja kiinnitetty ulokkeeseen (on siis kortin etualalla). Taustalle lisätty vielä ääriviivatarra-sormukset ja Hääparille-teksti (tekstin haluaisin ehken vielä muokata, mutta ei tällä kädellä nyt kykene).
Pahoittelen, jos tekstissä on kirjoitusvirheitä - vaatii vielä harjoitusta pelkällä vasemmalla kädellä kirjoittaminen =) Nyt pitänee taas palailla tuijottamaan töllöä kyllästymiseen asti..

Terveitä päiviä kaikille blogin lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti