sunnuntai 13. syyskuuta 2015

You rock

Oli taasen miehen synttäreiden aika ja pohdinta kortista. Olin juuri hankkinut Kraftin Kimmien leimoja ja päätinkin käyttää tätä rokkarityttöä kortissa. Askartelutaivas-sivustolla oli samaan aikaan menossa haaste jossa piti käyttää silppulaatikosta löytyneitä jämiä, joten ajattelin hyödyntää senkin ideoinnissa.

Rokkarityttö on väritetty ProMarkereilla ja halusin siitä tulevan minut mieleen, joten väritin sen omilla lempiväreilläni = ) Muuten päätin kuitenkin käyttää kortissa tummia sävyjä, koska ne on enemmänkin mieheni mieleen. 

Musta tausta on kiinni korttipohjassa ja harmaat osiot kiinnitetty kohotarroilla. Kirjaimet on stanssattu ja käsitelty koholakalla. Tähdet on leimattu ja kohokuvioitu kohopulverilla, sitten leikattu reunoja pitkin ja kiinnitetty kohotarroilla. Samoin rokkarityttö on leikattu ääriviivoja pitkin ja kiinnitetty kohotarroilla.

Ja ilmeisestikin päivänsankari tykkäsi kortista, vaikkakin isoimman hymyn tuotti lahjaksi ostamani George R. R. Martinin Game of thrones -sarjan englanninkielinen kirjaboxi = )Ei kommentteja:

Lähetä kommentti